Brza pretraga
Export PDF
FIT00492

SHARP E-Scooter EM-KS2AEU-B električni trotinet

cijena 703,00 €
Prikazane slike proizvoda imaju ilustracionu namenu i služe za referencu.
Detalji mogu varirati u zavisnosti od specifičnih modela proizvoda.
Opis proizvoda:

10,4 Ah Baterija visokih performansi
Sertifikovana baterija je vaša garancija za manje problema sa punjenjem i duži vek, tako da uvek možete samo da ustanete i krenete. Visoki Sharp standardi za sertifikaciju baterija garantuju da ćete moći da uživate u svom proizvodu još dugo vremena.
Uvek povezani
Zahvaljujući aplikaciji Sharp Life, sve informacije o putovanju koje su vam potrebne nalaze se na vašem telefonu. USB veza održava vaš telefon punim.
Veliki točkovi za veću sigurnost
Veliki točkovi od 10” pružaju odličnu stabilnost, udobniju vožnju i mogućnost da se lako nose sa rupama i prljavštinom. Ova vrsta točkova vam pruža prelepo udobnu vožnju, što ćete zaista ceniti na tim dužim putovanjima.
Dvostruko zadnje vešanje daje ovom skuteru neverovatno glatku i opuštenu vožnju preko neravnina gradskih puteva. Sve što ćete primetiti je udobnost bez presedana i pravo zadovoljstvo u vožnji.
Rastojanje velikog dometa
Sa kapacitetom baterije od 10,4 Ah, skuter može da vas preveze do 40 km bez dopunjavanja. Baterija se može potpuno napuniti za oko 6-8 sati. Uvek ćete znati koliko vam je snage ostalo zahvaljujući lako čitljivom ekranu ili u aplikaciji za skuter.
Elegantan, mat finiš
Ovaj skuter je dizajniran sa najvećom pažnjom i pažnjom na detalje. Prelepoj eleganciji mat crnog okvira dat je sportski dodir sa modernim crvenim akcentima.
Moderan dizajn
Crveni elementi, kao što su sajla kočnice i zadnji klip, daju ovom skuteru zaista dinamičan karakter. Bez obzira na brzinu kojom putujete, ovo je vaš stil koji će vas izdvojiti iz gomile.
Udoban i ekološki način da se transportujete sa Sharp električnim skuterom. Sistem lakog sklapanja omogućava vam da ga ponesete sa sobom, jednostavno i nekomplikovano.

Slični proizvodi:

Specifikacije
 
Stari način prikazivanja specifikacija >>
Osnovne karakteristike
Tip trotineta Električni trotinet
Snaga motora 350W
Maksimalni ugao uspona 15º
Maksimalna brzina 25 km/h
Režim rada App kontrola
Domet 40km
Nosivost 120kg
Napomena Pneumatske prednje i zadnje gume veličine 10”
Ostalo Crvena zadnja svetla za sigurno kočenje, Dvostruki sistem kočenja, IPX4 sertifikat - vodootporan uređaj, Led efekti, LED ekran, Mehaničko zvonce, Mogućnost sklapanja, Neklizajuća podloga, Skriveni kablovi, USB priključak za punjenje

Baterija
Kapacitet baterije Li-ion 10.400mAh
Voltaža 36V
Vreme punjenja 6-8 sati

Fizičke karakteristike
Masa 18.3kg
Boja Crna
Veličina točkova 10 ''

Reklamacioni period
Reklamacioni period 24 meseca