Naš distributivni program

        
 

 

Dell

 

Dell je globalna informacijsko-tehnološka kompanija koja dizajnira, razvija, proizvodi i vrši distribuciju računarske opreme i proizvoda. Kako bi svojim kupcima mogao da ponudi najbolju uslugu i proizvode, svakodnevno ulaže u nova tehnološka rešenja koja im pomažu da ostvare i postignu više, bez obzira da li su kod kuće, na poslu, u školi ili bilo gde u svetu.

Svoj prvi, lično dizajnirani, računarski sistem plasira na tržište 1985. godine, a 1989. godine se širi i svojim prvim laptopom. Dell ulazi na tržište mrežnih usluga Dell PowerEdge linijom servera.

Kraj 1999. g. Dell je dočekao kao broj jedan u proizvodnji PC-a u SAD-u, prvi u proizvodnji PC-a za velika i srednja preduzeća širom sveta i na vrhu liste svetske isporuke proizvoda.

2002.g. lansirao je prvi površinski server PowerEdge™ 1655MC, a s 1300 MP projektorom ulazi na tržište projektora.

Svoj portfolio proširuje 2003. godine sa brendiranim Dell-ovim štampačima.

2005. godine kada je od strane Fortune Magazine-a uvršten na listu najomiljenijih američkih kompanija, lansira na tržište OptiPlex™ desktop liniju proizvoda.

Dell je krenuo i u osvajanje industrije besplatne reciklaže proizvoda što mu je donelo lidersku poziciju društveno odgovornog poslovanja.

U Dell-u su svesni pitanja zaštite čovekove okoline pa u tom smeru deluju inicijativom za dodatno smanjenje potrošnje energije čitavim asortimanom svojih proizvoda te vode brigu o čovekovoj okolini u svakom koraku procesa svoje proizvodnje.

Dell sprovodi svoje poslovne aktivnosti kroz četiri globalna segmenta poslovanja: velika preduzeća, javna preduzeća, mala i srednja preduzetništva, i potrošači.

Philips

 

Više od 10 godina, Philips kompanija dobija nagrade za najbolju sliku, kvalitetan zvuk i prefinjen dizajn televizora. Pored kompletnog dozivljaja koji pruzaju televizori tu je i jedinstvena funkcija Ambilight-a koja omogućava neverovatnu dubinu

doživljaja gledanja 3D materijala. Naučno je dokazano da funkcija Ambilight (postoji samo u Philipsovim televizorima) smanjuje pritisak na zenice i na mozak prilikom dužeg gledanja zbog čega je kompanija Philips dobila tri zvanična zdravstvena sertifikata od renomiranih instituta politehničkih nauka.

Royal Philips Electronics kompanija iz Holandije je globalni lider u oblasti zdravstvene nege, osvetljenja i robe široke potrošnje, koja proizvodi inovativne proizvode, pruža usluge i rešenja istovremeno ispunjavajući obećanje svog brenda 'sense & simplicity'.

Sa centralom u Holandiji, Philips zapošljava oko 119.000 u više od 60 zemalja širom sveta.

Sa prodajom od EUR 25.4 milijardi u 2010 godini, kompanija je lider na tržištu, u sektoru aparata za medicinsku dijagnostiku i sisteme za praćenje pacijenata, u sektoru energetski efikasnog osvetljenja kao i proizvoda u oblasti životnog stila.
Za više informacija, molimo da pogledate About Philips (Globalni sajt na engleskom).

U ponudi EWE-a kao distributera siroka ponuda monitora, televizora i malih kucnih aparata.

Asus

Naziv ASUS je izveden iz poslednja cetiri slova reci Pegaz (Pegasus), krilatog konja Grcke mitologije koji simbolizuje inspiraciju umetnosti i ucenja. ASUS otelotvoruje snagu, kreativni duh i cistocu koje simbolizuje ovo kraljevsko mitsko stvorenje, uzdižuci se do novih visina kvaliteta i inovacija uz svaki proizvod koji se predstavlja na tržištu.

ASUS, jedan od tri najveca svetska proizvođaca laptopova namenjenih najširem krugu korisnika i tvorac najprodavanijih i najviše nagrađivanih matičnih ploca, vodeća je kompanija u novoj, digitalnoj eri. ASUS projektuje i izrađuje proizvode koji savršeno zadovoljavaju potrebe savremenog digitalnog doma, ali i moderne kancelarije, uz širok portfolio proizvoda koji ukljucuje laptopove, netbookove, tablete, maticne ploce, graficke karte, medija plejere, monitore, desktop racunare, servere, mobilne telefone i mrežne uređaje. Vođen inovacijama i posvecen kvalitetu, ASUS je u 2013. godini osvojio 4.256 nagrada i smatraju ga zaslužnim za revoluciju PC industrije sa Eee PC™ linijom proizvoda. Sa više od 12.500 zaposlenih širom sveta i vrhunskim razvojnim timom koji broji 3.800 inženjera, kompanija je u 2012. godini ostvarila prihod od oko 14 milijardi dolara. Asus je kompanija koja simboliše posvećenost poboljšanju života kroz inovacije i veru da se promene koje menjaju život mogu postići samo stalnim unapređenjima, a ne oslanjanjem na prethodne uspehe.

Asus laptopovi su testirani u najneverovatnijim uslovima i na najegyoticnijim lokacijama. Mnogi od ovih neverovatnih podviga su usli u legendu i ostavili neizbrisiv trag u istoriji.

Laptop U5 je prvi koji je bio na Mont Everestu, najvisem planinskom vrhu na svetu, visina 8.848m.

U svemiru, nula kvarova u nultoj gravitaciji za preko 600 dana boravka.

Na putu, uspesno odoleo iskusenjima tokom napornog off road relija.

U vazduhu, bio je deo opreme za spasavanje zivota putem mobilne komunikacije.

Gigabyte

 

GIGABYTE je osnovan 1986 godine, uspostavljajući svoju neospornu poziciju kontinuiranim tehnološkim inovacijama. Fokusirajući se na ključne tehnologije i ispunjavajući stroge standarde kvaliteta, GIGABYTE je prepoznat kao pouzdan i inovativan svetski lider na polju matičnih ploča. Kako bi održili korak u u današnjem brzo menjajućem svetu, ponudili smo sveobuhvatnu liniju proizvoda od matičnih ploča, grafičkih kartica, PC komponenti, PC periferija, laptopova, tableta, desktop računara, mrežne opreme, servera i mobilnih telefona. Posvećeni smo izgradnji sveobuhvatnog digitalnog života, odgovarajući brzo i glasno potrebama i željama potrošača.

 

"Unapređenje vašeg života" je ideja iza kompanije GIGABYTE koja prenosi naše osnovne vrednosti inovacija i inspiracija. Mi smo uvek jedan korak ispred potrošačkih potreba, osiguravajući veličanstveno potrošačko iskustvo sa proizvodima koji donose performanse, izdržljivost, umešnost i prijateljske interfejse. Naši inovativni dizajni i ekskluzivni patenti napravili su veoma vredne rezultate i unapredili sjajnu reputaciju kod publike, uključujući Ultra Durable™ 5 tehnologiju, G1 Killer Gaming matične ploče sa AMP-UP audio tehnologijom, Dual Port Thunderbolt™ matične ploče , WINDFORCE™ 5X SOC grafičke karte, PCB sa 2X više bakra, 24-faznu naponsku jedinicu i tako dalje. Štaviše, mi nastavljamo da inspirišemo potrošače sa proizvodima sa različitim vrednostima, ovo uključuje 15.6" Ultrablade igrački laptop P35K i 11.6" tablet Padbook™ S1185. P35K sa izmenjivim DVD-ROM/HDD slotom efikasno maksimizuje kapacitet za skladištenje podataka u neverovatno tankom kućištu od samo 21 mm. A S1185, sa svojom tastaturom koja se povezuje zahvaljujući magnetu, može jednostavno da se transformiše u laptop za trenutak.

 

Sa ciljem da ponudimo profesionalnu i cenjenu uslugu, GIGABYTE je izgradio kompletnu servisnu mrežu sa stotinama korisničkih servisnih centara, maksimizirajući zadovoljstvo potrošača širom sveta. Isporuka potrošačkih iskustava je transformisana u opipljivu i razumljivu brigu o potrošačima sa online tehničkom podrškom i odgovarajućim garancijskim rokovima. Mi smo okrenuti ka potrošačima od samog početka razvijanja proizvoda, pa sve do samog kraja vrednosnog lanca. Da bi se postiglo maksimalno zadovoljstvo potrošača, mi ne samo da isporučujemo proizvode najboljeg kvaliteta, već nudimo, bilo kada - bilo gde, pristup uslugama i stvaramo novu konekciju sa potrošačima sa bliskom, brzom i odgovornom službom.

 

Kao jedan od Tajvanskih Top 20 brandova sa vrednošću od preko 133 miliona USD, GIGABYTE kontinuirano razvija napredne tehnologije i inovativne primene, kako bi pružio nove načine u proširenju potrošačkog iskustva. Sa preko 10 hiljada osvojenih nagrada medijskih kuća i merodavnih organizacija širom sveta, GIGABYTE je stekao reputaciju pionira u inovacijama primenjenih na matičnim pločama i grafičkim karticama. Kao jednu od Azijskih Top 100 tehnoloških kompanija u 2011. i sa 100% osvojenih nagrada na Taiwan Excellence, GIGABYTE je uspostavio konstantnost i preciznost u odnosu na potrošačke želje. U budućnosti, GIGABYTE se posvetio jačanju svoje jedinstvene pozicije sa ključnim tehnologijama, naprednim inovacijama, vrhunskim kvalitetom i potrošačkim servisom, uspostavljajući ritam ka željama potrošača i celoga sveta izvan naših vrata.

MSI

 

Kompanija MSI ostvaruje neprekidan uspon u digitalnoj eri još od svog osnivanja 1986. godine. Postizanje najvećeg zadovoljstva kod mušterija zahteva pažljivu brigu o svim aspektima. Tokom proteklih 25 godina, kompanija MSI je uvek težila pružanju digitalnih proizvoda koji su nastali na osnovu njenih najvećih vrednosti – "inovaciji" i "stilu". Rezultat toga su proizvodi superiornih performansi i velike pouzdanosti, zadovoljne mušterije i prepoznatljiv stil.

Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu u dizajniranju i proizvodnji, matične ploče i grafičke kartice MSI postigle su maksimalnu produktivnost tako što su dostigle svetski vrh i našle svoje mesto između tri najbolja proizvođača. Velikim trudom i napornim radom postali su jedan od najboljih brendova u ovoj industriji sa rastom prodaje u više od 120 zemalja, 150 miliona korisnika matičnih ploča i 100 miliona korisnika naših grafičkih kartica širom sveta.

Kingston

 

Kingston je osnovan 1987. godine u Los Angelesu, a na tržište je ušao sa jednim proizvodom. Osnivači John Tu i David Sun su rešili nestašicu surface-mount memorijskih čipova uvođenjem memorijskih modula na tržište, a koji su redefinisali industrijske standarde u godinama koje su dolazile. 
Pouzdanost je kamen temeljac Kingstonove proizvodne strategije i predstavlja ključnu ulogu u održavanju dugoročnih veza sa partnerima razvijanih tokom godina.

KingstonTechnology  je najveći nezavisni svetski proizvođač memorijskih proizvoda za desktop i laptop računare, servere i štampače,fleš memorija, kao i SSD-ova. Kingston ima proizvodne pogone u Kaliforniji, Tajvanu i Kini , zapošljava oko 4000 radnika širom sveta i kroz svoju globalnu mrežu produžnica i partnerskih kompanija, isporučuje svoje proizvode u preko 130 zemalja. 

Cooler Master

COOLER MASTER Co., Ltd. je osnovan 1992. godine na Tajvanu i jedan je od vodećih svetskih proizvođača kompjuterskih kućišta, napojnih jedinica, procesorskih hladnjaka, ventilatora, hladnjaka za prenosne računare i drugog računarskog pribora i prateće opreme. Ujedno je i OEM proizvođač rashladnih komponenti za mnoge poznate brendove u kompjuterskoj industriji kao što su nVIDIA (hladnjaci za grafičke karte) i AMD (hladnjaci za procesore). U poslednjih nekoliko godina kompanija je intenzivirala izloženost brenda među igračkom populacijom i sponzoriše velike gaming turnire kao što je KODE5. Dobitnik je više međunarodnih priznanja za kvalitet i dizajn proizvoda.

A4-Tech

Veliki švedski proizvodjač računarskih periferija sa sedistem na Tajvanu. Uz odlican tim ljudi A4Tech i dalje nastavlja da istražuje i razvija najsavremenije proizvode za široku potrošnju. U proteklih par godina postavili su novi standard u računarskim periferijama uvodjenjem V-Tack i Holesess bežičnih miševa, čime je rešeno pitanje kratkog životnog veka baterije, brzine i tačnosti kursora.  

U ponudi EWE-a kao distributera nalazi se veliki broj miševa, tastatura, slušalica, zvučnika, web kamera, punjača za baterije, hub-ova i ostalih proizvoda iz širokog asortimana A4Tech proizovda.

 

 

Toshiba

 

Korporacija Toshiba (Toshiba Corporation), jedna od vodećih svetskih kompanija sa liste Fortune 500, angažuje svoje globalne kapacitete u domenu naprednih elektronskih i električnih proizvoda i sistema – u pet strateških poslovnih segmenata: energija i infrastruktura (eng. Energy & Infrastructure), rešenja za društvene zajednice (Community Solutions), sistemi i usluge za zdravstvo (Healthcare Systems & Services), električni uređaji i komponente (Electronic Devices & Components), i proizvodi i usluge za svakodnevnu upotrebu (Lifestyles Products & Services).
Vođena principima suštinske posvećenosti u Toshiba grupaciji, pod sloganom „Posvećni ljudima, posvećeni budućnosti“, Toshiba usmerava svoje globalne aktivnosti ka stvaranju sveta u kome će buduće generacije moći da žive boljim životom.
Pre tačno tri decenije Toshiba je lansirala prvi laptop na svetu za masovno tržište – model T1100 koji je prenosivim PC računarima prokrčio put do mesta u dvorani slavnih potrošačkih uređaja koji se danas nalaze u gotovo svakom domu.
Osnovana 1875. godine u Tokiju, Toshiba danas predvodi globalnu mrežu od preko 580 udruženih kompanija u kojima radi 199.000 zaposlenih širom sveta, sa godišnjom prodajom koja premašuje 6,6 triliona jena (55 milijardi američkih dolara).
Toshiba Europe GmbH, sa sedištem u Nojsu (Neuss) u Nemačkoj, u potpunom je vlasništvu korporacije Toshiba Corporation iz Tokija, Japan, i Toshiba Lifestyle Products & Services korporacije, iz Tokija, Japan.