napajanja     
Budite u korak sa planetom, vozite se trotinetom! Ukoliko želite da izbegnete gužve, stignete brzo, jednostavno i ekološki održivo do željene destinacije, a ne želite da brinete o mestu za parkiranje, električni trotinet je idealan izbor za vas. Korišćenjem električnog trotineta doprinosite smanjenju zagađenja vazduha, smanjujete zagušenje saobraćaja i doprinosite očuvanju prirodnih resursa. Pored svoje praktičnosti, oni su izuzetno ekonomični. Troškovi održavanja su minimalni a njihovo korišćenje je znatno jeftinije od upotrebe automobila i javnog prevoza. Naručite svoj električni trotinet već danas i uživajte u brzom, jednostavnom i ekološkom načinu putovanja.
BenQ ima monitor za svaki budžet Od običnog korisnika preko kreativnog profesionalca do vrhunskih eSport igrača u zemlji, BenQ ima monitor za vas. Naš asortiman je širok, ali posebno dizajniran za uske niše kako bi pružio najbolji monitor po najboljoj cijeni.
7900 grafike
Mikrotik distribucija
b760 ploce
4070 ti grafika
13. generacija Intel Core mobilnih procesora Stigao je Gigabyte laptop sa najnovijim Intel Raptor Lake procesorom 13. generacije. Objavljeni prošlog septembra, Raptor Lake procesori koriste Intelovu hibridnu arhitekturu, mešaju performanse (P-Jezgra) i efikasnost (E-Jezgra), a kao i njihove desktop kolege, ovi najnoviji procesori nude podršku i za DDR4 i za skuplji DDR5 RAM. Intelova linija mobilnih procesora Raptor Lake 13. generacije uključuje tri različite „serije“ procesora: H-, P- i U-seriju, dizajnirane ne samo za tanke i lagane laptopove, već i za uređaje Interneta stvari (IoT).